Ciorapi de SLABIT?

Din acest an, Laura Baldini a adus pe piata, ciorapul Slim, care prin tratamentele naturale inovatoare, incapsulate si impregnate in tesatura sa, da femeilor posibilitatea sa arate mai bine si, in acelasi timp, sa slabeasca fara efort.
SLIM genereaza un efect de slabire a picioarelor, facandu-le mai frumoase prin reducerea celulitei care afecteaza majoritatea femeilor si prin cresterea tonusului si elasticitatii pielii, oferind in acelasi timp o senzatie de lejeritate si confort.
Desi par desprinse dintr-un film, textilele inteligente care interactioneaza cu organismul sunt o realitate. Ele sunt rezultatul unor tehnici inovatoare care permit impregnarea fibrelor cu microcapsule high-tech care au puterea sa hidrateze, sa tonifice si sa reduca grasimile, urmand ca tratamentul microincapsulat sa se elibereze pe piele putin cate putin, doar atunci cand intra in contact direct cu aceasta.
Ciorapul SLIM este impregnat cu microcapsule ce contin cafeina, care faciliteaza arderea grasimilor, ulei de luffa, pentru imbunatatirea elasticitatii pielii, unt lichid – extract din arborele de unt, cu efecte de restructurare a tesuturilor si seminte de dovleac, bogate in acizi grasi polisaturati.
Pune-ti asadar in lista de preferinte, un PRIETEN NOU, magazinul on line http://www.mall-lenjerie.ro, care pe langa faptul ca iti recomanda produsul revolutionar SLIM la un pret promotional, iti pune la dispozitie o sortimentatie bogata pe lenjerie, ciorapi, camasi de noapte, pijamale, imbracaminte, bazata pe cel mai bun raport calitate-pret.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s